@offcoff

 

Vad är en Offcoff

– Arbetsnamnet är off-coff, ett omvänt coffice. Coffice har blivit känt som ett café-kontor, det vi försöker göra är ett kontors-café säger Stina Haglund, ägare och initiativtagare.

På Lasarettsgatan 25B i Örnsköldsvik finns nu Offcoff. Konceptet handlar om att skapa en kreativ arbetsplats såväl fysiskt som genom de människor som finns i lokalen. Du kan som ”digital nomad” sitta tillsammans med oss då och då eller på heltid. Vi väljer noggrant ut företag som vi tror passar i gänget. Vi arbetar helt aktivitetsbaserat – ingen har sitt eget rum, inte ens ett fast skrivbord.

Artikel om konceptet kan du läsa här.

Lokalens utformning

På ett aktivitetsbaserat kontor är det arbetsuppgifterna som styr var du arbetar. Kreativa brainstormingmöten, fokusering i tysthet, telefonsamtal eller småprat inom gruppen har olika ytor.

I Offcoff finns tre små tysta kontor, två större tysta kontor, ett tyst kontorslandskap, ett konferensrum och en kafémiljö där man kan sitta, mingla och mötas. På den stora köksön finns ekologiskt the eller kaffe och i våra gungor kan man bolla kreativa ideér medan kollegorna skissar upp tankar på whiteboard väggarna som finns runt om i lokalen. Projektor, smart-tv, blädderblock och internet finns självklart. 

Priser och möjligheter

Sitta med oss

Du kan alltid komma en dag och sitta med oss, det kostar 150 kronor som betalas på plats. Öppet 08-17.00 vardagar. Eller så kan du sitta hos oss ett visst antal dagar per månäg 5, 10 eller heltid. Se prislista på denna länk.

Konferens

Du kan hyra hela lokalen efter klockan 17 på vardagar eller vårt konferensrum när det passar dig. Maila Jenny Svensson (platschef) för mer information. 

yourwill.se